Tavaszi lendületben a Horgászáruház – Kapásra fel!

Hangzik el egyre gyakrabban a horgászok bíztatása. Szívesen üdvözlik így egymást, amikor a szükséges kellékek megvásárlására érkeznek a Szentes, Arany János utca 16. szám alatti Horgászáruházba.

A tavaszi megújulás jegyében folyamatosan frissül az áruház kínálata is. Amint képünkrõl jól látszik, alaposan felkészültek a szezon kezdetére. Gulyás János üzletvezetõ  jól tudja, hogy egyrészt a finomszerelékes horgászatnak van itt az ideje, másrészt sokan választják az apróhalas horgászatot, ezen belül is a féderes horgászatot. A környék leggazdagabb etetõanyag kínálata szolgálja a sikeres kapást, és ismét bõvült a Haldorádó termékek kínálata is. Az ún. hidegvizes aromás etetõanyagok most igen népszerûek.

A Horgászáruház változatlanul A-tól Z-ig minden hasznos kelléket kínál a horgász szerencse  elõmozdításához. Gulyás János kiemeli az Energós, valamint a Spro és Nevis szetteket, amelyekbõl rendelni lehet az üzletben.
A Horgászáruház változatlan nyitva tartás mellett (hétköznap 8.00 és 17.00 óra között tart nyitva, szombaton pedig 8.00-tól 12.00 óráig) fogadja a horgászat szerelmeseit.
Aki horgásztársának, párjának hasznos, értékes ajándékkal szeretne kedveskedni, válasszon az üzletben vásárlási utalványt, és szerezzen örömet bármely alkalomból, hiszen a horgász szenvedély kiapadhatatlan akkor is, ha a forrásokról esik szó.
Ebben a szellemben kívánunk eredményes horgászévet mindenkinek. Aki biztosra megy, az minõségi kellékeket választ hozzá, és nem bízza a véletlenre az árakat sem. Odafigyelve a különbözõ kedvezményekre, spóroljon többet náluk!

Kép és szöveg: te (x)

Hozzászólások lezárva.