Halló, Ételfutár?

A hét minden napján, ünnepnapokon is, Szentes utcáin felbukkannak a Gasztro Szentes Kft. ételfutár autói. Jártamban-keltemben legutóbb én is találkoztam az egyik utcában az egyikkel, ahol a teli ételhordó cserélt gazdát az üressel, melyet majd holnap szállítanak.

– Nagyon meg vagyok elégedve a fõztjükkel. Mindig pontos idõben hozzák az ebédemet. Változatosan és finomat fõznek, ezért mindig puszit küldök a szakácsoknak. Tudja, kedvesem, egyedül élek, nem érné meg nekem az, hogy naponta  a délelõttömet fõzéssel töltsem – említi Marika néni, aki nyugdíjas és a Deák Ferenc utcában lakik.
A szentesi Ételfutár telephelye a Nagyörvény utcában található. Természetesen a megrendelõket nem itt fogadják, mivel kiszállítva történik a modern konyhában a kiváló szakácsok által fõzött ételek eljuttatása a megrendelõkhöz. A heti menü étlapon, egy fajta leves, illetve “A” és “B” menü szerepel.
Nyugdíjasok részére  500 Ft/fõ/nap, a felnõtt egész adag 680 Ft-ba kerül, helyben kiszállítva. Rendelésfelvétel a 06-20/529-88-22-es telefonon. Ha nagyobb rendezvényekre készülnek, pl. ballagásra, akár lakodalomra, garden-partyra, hívják az itt írt telefonszámot és szívesen állnak az önök rendelkezésére.
– Halló, Ételfutár?
– Igen. Tessék…

Kép és szöveg:
Dömsödi Mihály (x)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.