2018 évi archívum

Az édesapákat ünnepelték

2018 07 19

Július 13-án az édesapákat köszöntötték Apák napja alkalmából a Szentesi Gondozási Központ 2. sz. Idősek Klubjában, ahol előbb a meghívott vendég édesapák, Szirbik Imre polgármester és Szabó Zoltán Ferenc önkormányzati képviselő szólt a klubtagokhoz. Majd a klub dolgozóinak és tagjainak közös zenés, táncos műsora következett.

(tovább…)

Ismét korszerűbb lett a szentesi mozi

2018 07 18

Az Őze Lajos Filmszínházat üzemeltető Mozaik Mozi Kft. mintegy 50 millió forint értékű beruházással korszerűsítette a létesítményt, a fejlesztés átadására július 18-án délután került sor.

(tovább…)

Terézke-blog 12: Négy percben öt Petőfi vers

2018 07 18

Tövisháti Hunor, a fiatal rapper alig valamivel több, mint négy perces videójában öt Petőfi Sándor költeményt rappel végig, egyes versszakokat többször is. Nem kis figyelem kellett részemről ahhoz, hogy szétválogassam a verseket.

(tovább…)

Hagyomány, lepények és szórakozás

2018 07 16

Immár tizenegyedik alkalommal is várjuk kedves Vendégeinket rendezvényünkre:

(tovább…)

Terézke-blog 11: Aranykapu

2018 07 12

Többen már sokszor emlegették, s most újra ezt teszik, feledésbe ne merüljön, hogy még megvan a hajdani Tóth József Színházunk bejárati kapuja. Bár már nagyon megkopott, azonban még jól mutatja, mennyire illeszkedett a korabeli épület hangulatába, küllemébe.

(tovább…)

Sütik a csörögét Árpádhalmon

2018 07 12

Árpádhalmán ezen a hétvégén rendezik a falunapot és nyolcadik alkalommal kerül sor a Csöröge Fesztiválra. A részletes programot a plakát tartalmazza.

A Szentesi Sport- és Üdülőközpont aktuális ajánlatai

2018 07 12

A Szentesi Sport és Üdülőközpont alábbi szolgáltatásait ajánljuk szíves figyelmükbe: (tovább…)

Gyermeksarok a Heurekában

2018 07 12
Az idei év a Családok éve. A Heureka Bőrdíszmű-, Játék és Ajándék Üzlet családbarát kiszolgálással, gyermek játszósarokkal várja a vásárlóit egész évben. Fontosnak tartják-e a családok, szülők az ilyen jellegű szolgáltatást? Hogyan vélekednek a kezdeményezésről. Néhány érintettet megkérdeztünk.

(tovább…)