2013 évi archívum

Új év – vállalkozókat érintő változások: kamarai tájékoztató

2013 12 30
Meghívó adóügyi tájékoztatóra_14_01_08.A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szentes Térségi évnyitó rendezvényére már január 08-án sor kerül.

(tovább…)

Az Őze Lajos Filmszínház január havi műsora

2013 12 29

A film plakátja. Január 2-6. 17,30 A Mikulás mentőakció színes, magyarul beszélő, angol animációs vígjáték, 84 perc, 2013. Rendező: Aaron Seelman, Leon Joosen.

(tovább…)

Zárult az adventi vásár

2013 12 28

Pékáru, méz, lekvárok, édességek hazai forrásból.Igazán különleges esemény volt idén is a Szivárvány Művészeti Alapítvány adventi kiállítása és vására a Művészetek Házában. Aranyvasárnapon jártunk ott, és örömmel láttuk, hogy az érdeklődés nem lankad a hagyományőrző házi eljárással készült, egészségbarát termékek iránt.

(tovább…)

Ünnepi nyitva tartási rend egyes kormányhivatali egységeknél

2013 12 27

Logo_Kormanyhivatalok.Csongrád Megyei Kormányhivatal szervezeti egységeiben az év végi és az év eleji munkanapokon ügyeleti rendszerben látja el feladatait, ami azt jelenti, hogy az ügyfélszolgálatok mindenütt működnek, ám kevesebb létszámú ügyintézővel.

(tovább…)

Szilveszteri futás az év utolsó napján

2013 12 27

Szilveszteri futás 2013-ban is.A St. Jupát SE idén is megrendezi a Szilveszteri futást, melynek célja, hogy aktív, sportos, óévbúcsúztató lehetőséget biztosítson minden korosztály számára. A futás, kocogás, gyaloglás, valamint az egészséges életmód népszerűsítésére szolgáló program erre kiválóan alkalmas.

(tovább…)

Óvó néni segíts, hogy kell játszani?

2013 12 26

A Vásárhelyi úti óvodások nagyon szép karácsonyi műsorral készültek.December 19-én karácsonyi ajándékkal lepte meg a Pálmások Szövetsége a Vásárhelyi úti Óvoda óvodásait. A logikát fejlesztő, a tanulást elősegítő társasjátékokat előzetesen az óvodában dolgozó óvónők válogatták össze, nagy örömet szerezve választásukkal a gyerekeknek. Az ajándékokat Horváth István, a Pálmások Szövetségének elnöke adta át, amit a megajándékozottak kedves ünnepi műsorukkal köszöntek meg. (tovább…)

Ünnepség a II. sz. Idősek klubjában

2013 12 25

A II. sz. klub ebédlője teljesen megtelt.Szentes Város Önkormányzata támogatásával – már hosszú évek óta – a város Gondozási Központjához tartozó idősek klubjaiban ajándékcsomagok kiosztásával egybekötött ünnepséget rendeznek. Az idén is így történt. Mi a II. sz. Nagyörvény utcai intézményben jártunk. Képes összefoglalónkat láthatják. (tovább…)

Fülep Lajos: Karácsonyi könyörgés

2013 12 24

Illusztráció.Adj áldást Istenem, adj e szent ünnepen,
Áldj meg, hogy áldásod lelkemben érezzem.
Add, hogy a szeretet átjárja szívemet.
Adj boldog Karácsonyt, tisztát, hófehéret!

(tovább…)