2011 évi archívum

Tengeren túli levelek – Volgai vakáció (Oroszország) V.

2011 12 30

Nagyérdemű, kedves Olvasó. Kukorékolás, hápogás, a baromfi udvar megannyi hangja disznó röfögéssel, tehén bőgéssel kiegészülve. Ébresztő idejét jelezte a kabin rádió és bár az ilyen fajta napkezdés sokunk számára szokatlan volt,  az utasok többsége  mégis mind ezt, mint az orosz vendégszeretet egy kedves jelét fogadta el. 

(tovább…)

Óévbúcsúztató…

2011 12 28

A Szentes Városi Fúvószenekar  Óévbúcsúztató ünnepi hangversenyére december 30-án 18 órától kerül sor a dr. Papp László Városi Sportcsarnokban.

(tovább…)

Közel 400 milliós vissza nem térítendő támogatás a térségnek

2011 12 28

A 2011. második féléves ÖNHIKI támogatás után a napokban érkeznek újabb támogatási összegek a Szentes és a térségébe tartozó települések számlájára.

(tovább…)

Hulladékos játszóház Szentesen

2011 12 28

A Hulladékkör 2 című projekt öt régióba viszi el az ún. „Hulladékos játszóház”-at, amely során a 6-20 éves diákok (3 korcsoportban) interaktív feladatok segítségével tanulhatnak: lőhetnek például szelektív csúzlival, használhatják a klímamentő táblát, vagy játszhatnak hulladékos csocsót.

(tovább…)

Sporthírek

2011 12 26

Sikerült…  Novemberi lapszámunkban írtunk a szentesi kiséri biliárd klubról. Az elmúlt héten, december 3-4-én Békéscsabán hat csapattal mérkõztek az OB I-be jutásért. A szentesiek minden biliárd klub csapatát megverték, így a Magyar Bábús Biliárd Csapatbajnoki elsõ helyezését érték el. Hatalmas serleggel tértek haza. 

(tovább…)

Boldog Ünnepeket!

2011 12 25

Minden kedves Olvasónknak áldott békés karácsonyi ünnepeket, reményekkel, egészséggel és sikerekkel teljes új esztendőt kívánunk!

(tovább…)

Decemberi eseményeink – Jótékonysági programjaink

2011 12 25

November végén volt a Szentes-Csongrád Rotary Club hatodik jótékonysági bálja. A pálmások is anyagi támogatói voltak a sikeres rendezvénynek. Többen közülünk kellemesen szórakoztunk is, de akik nem jöttek el, azok is támogatták a klub nemes céljainak megvalósítását.

(tovább…)

Divatmustra: Tanácsok leendő menyasszonyoknak – Rafinált az új kollekció

2011 12 25

Már megérkeztek a 2012-es modellek a Fanni Esküvõi ruhaszalonba. Kádár Irén tulajdonost elsõként arról kérdezzük, miben mások ezek a ruhaköltemények, mint az elõzõ szezon legszebbjei. Egyidejûleg néhány ötlettel, hasznos tudnivalóval szolgálunk a leendõ menyasszonyok, koszorúslányok, bálozók számára.

(tovább…)