2009 évi archívum

Kiállítás

2009 12 31

Január 7-én 17 órakor nyílik a Paletta alkotókör kiállítása a főtéri Galériában. Az alkotásokat Sziklay Sándor megyei alkotódíjas festőművész ajánlja az érdeklődők figyelmébe. Közreműködnek: Seress Antal és tanítványai gitáron, valamint Tóth János Gergely, a Horváth Mihály Gimnázium tanulója verset szaval.

(tovább…)

Áldott karácsonyt!

2009 12 24

Lapunk és honlapunk minden kedves Olvasójának szeretetteljes, áldott karácsonyi ünnepeket, és eredményekben gazdag, boldog újévet kívánunk!
(Mennyből az angyal (ének: Dömsödi Teréz)

(tovább…)

Gyógyultan távozott a kórházból a H1N1 vírussal kezelt beteg

2009 12 24

A szakszerű ellátásnak köszönhetően december 21-én gyógyultan távozott a Dr. Bugyi István Kórházból az a beteg, akinél a múlthéten súlyos szövődménnyel járó  H1N1 vírusfertőzöttség igazolódott be.

(tovább…)

Adventi koncert

2009 12 20

A templom orgonájának hangja mellett foglalhatták el helyüket, akik ellátogattak az MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Zászlóalj Parancsnoksága és a HM Rekreációs és Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft. Szentesi Intézménye szervezésében megtartott adventi koncertre.

(tovább…)

Milyen lesz vajon az idei karácsony?

2009 12 19

A Karácsony egy olyan ünnep, amit talán az egész emberiség a szeretet ünnepének él meg. Valahogy a lelkünk is megtisztul. Elõre készülünk arra, hogy szeretteinkkel egy asztalhoz ülünk gyertyafényes vacsorára vagy ebédre, és meglepetéssel – ajándékok átadásával – szerzünk egymásnak örömet. Jó látni a gyermekszemek csillogását, és egy idõre elfeledni kegyetlen világunk gonoszságait.
http://www.youtube.com/watch?v=5KYtl3IfrbQ&feature=related

(tovább…)

Újabb fejlesztések a Kiséri Állatorvosi Rendelőben – Januártól egésznap nyitva

2009 12 18

A Kiséri Állatorvosi Rendelõ tulajdonosa, dr. Dobos András a gazdasági válság közepette úgy döntött, meglépi azt a nagymérvû fejlesztést, amelynek köszönhetõen a rendelõ  közép-európai klinikai szintû ellátást képes nyújtani a térségi kisállattartók számára. A fejlesztés részleteirõl, és az ezzel együtt járó változásokról a következõket mondta:

(tovább…)

Nem kis feladat szeretni…

2009 12 18

Vannak, akiknek a karácsony nem csak nagy vacsorákat, kis gyertyafényt és néhány teljesen felesleges ajándékot jelent. Akik szeretnének kimaradni a rohanásból, a kényszeredett rokonlátogatásokból, azoknak ajánlott elutazni távoli helyre.
(http://www.youtube.com/watch?v=1k255vJvh5U&feature=related)

(tovább…)

Ünnepi szépségtippek

2009 12 18

Az  ILI KOZMETIKÁBAN 45 éves szakmai tapasztalattal, nyugalmas környezetben, elõre egyeztetett idõpontban csak Önnel foglalkozom. A BABOR cég városi képviselete és anyagai biztosítja Önnek az egyediséget és a minõségi kiszolgálást.       

(tovább…)