2007 évi archívum

Ereszd el az évközbent!

2007 12 31

Szilveszter07.jpgKedvünk szottyant egy kis számvetéshez. 364 nap feszített tempó után igazán jár egyetlen (alig fél) nap felhőtlen szórakozás. Ez a számvetés tehát most aligha vehető komolyan. Igyekszünk sajátosan bohókásan lezárni ezt az esztendőt azért, hogy nagyon komolyan vegyük az elkövetkezőt…

(tovább…)

Sporthírek Csongrádról

2007 12 31

Az_érmesek.jpgDecember 28-án került sor a Csongrád város gyermek sakkbajnokságra a Galéria földszinti nagytermében. A versenyzők hét fordulós svájci rendszerben, ill. körmérkőzéses formában mérettettek meg.

(tovább…)

A szentesi diák

2007 12 30

Dr_Brusznyai_Árpád.jpgDr. Brusznyai Árpádra, Magyar Örökség Díjas középiskolai tanárra emlékezik ifjúsági találkozó keretében a Thalész Informális Ijúsági Csoport és a Mosolygósabb Régióért Egyesület január 6-án vasárnap.

(tovább…)

Műhelytitkok a bélyegkészítésben

2007 12 30

Nemzetközi_gyermekév.jpgA Dél-alföldi Postatörténeti Alapítvány rendezésében Kass János bélyegei és bélyeggrafikái tekinthetők meg január 11 és 25. között hétköznap 8-18, szombaton 8-12 óráig a szentesi 1.sz. posta emeleti postatörténeti emlékszobájában.

(tovább…)

A legtöbb ajándék a tizedik évben

2007 12 30

A_dobozok_iskolákban, óvodákban_összegyűlt_játék_adományokat_rejtenek.jpgIdén tíz éve, hogy Ollai Istvánné független önkormányzati képviselő, a szociális és egészségügyi bizottság tagja, útjára indította önálló jótékonysági programját a szegény sorsú gyermekek és szüleik megajándékozásáért.

(tovább…)

Mosoly és könnyek – Strok a családban V.

2007 12 30

Zeneterápia a gyógyulásért.gifAkár milyen korszerû mûszerekkel felszerelt, nagy tudású, lelkiismeretes munkatársakkal mûködtetett rehabilitációs intézménybe kerül is szerettünk, soha nem szabad szem elöl téveszteni, hogy a felépülés nagyon hosszadalmas folyamat. Ezt egyaránt tudomásul kell vetetni az érintettel, és megértetni -elfogadtatni – a gondoskodóval is.

(tovább…)

“Elkelt” idénre a Mikulás-kupa – A közgyűlés elé

2007 12 29

Halász_Sz_Imre_az_1_helyért_járó_serleggel.jpgKedves Horgásztársaim! Nagyon szépen köszönöm, hogy felhívásomra szinte azonnal cselekedtek,  kiszedték és biztonságba helyezték csónakjaikat.

(tovább…)

A legjobb konstrukciók a legügyfélbarátabb bankoktól – Mi “húzza” az ingatlan árát?

2007 12 29

Az_iroda_bejárata.jpgAz idõ annyi, mint változás. Évekkel ezelõtt a SZE-NA HOUSE, mint betéti társaság a könnyûszerkezetes építkezésben vált fogalommá Szentesen. Az utóbbi hét évben azonban az ingatlanközvetítés és a hitelügyintézés lett a KFT-vé alakult vállalkozás fõ profilja.

(tovább…)