‘Napló’ kategória archívum

Az ekönyvtárban, de itt a honlapunkon is olvasható legfrissebb lapszámunk!

2017 07 06

Idei 12. lapszámunk innen mentés nélkül azonnal nagyítható: http://www.varosivisszhang.hu/?page_id=30031
Az ekönyvtárból saját gépre mentve olvasható a legújabb lapszámunk: http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=41319

(tovább…)

Megtagadták a helyreigazítást

2016 11 11

Kérdőjel.A magát szentesinek nevező heti újság közelmúltban megjelent lapszámában a képviselő – testület október 19. rendkívüli üléséről közölt írásukban a nevemet olyan nyilatkozattal hozták összefüggésbe, ami a valóságban nem úgy és nem olyan tartalommal hangzott el, ahogy azt közreadták. Mivel a helyreigazítás közlését tőlem megtagadták, ezért a helyreigazítás közreadására az alábbiakban kerül sor:

(tovább…)

Van más választás?

2016 01 14

untitledÁtgyalogolva az ötödik x-en, magam is alig hiszem el, hogy az utóbbi 25 évem csaknem teljes egészében errõl a lapról szólt. Persze volt ez is, az is közben, ahogy útkeresõhöz illik, de mindig a Városi Visszhang gyõzött. Ilyen év azonban ennyi bizonytalansággal, rejtéllyel, ismeretlennel, mint amit a 2016-os esztendõ sejtet, még egy sem.

(tovább…)

Áldott, békés húsvéti ünnepeket kívánunk!

2013 03 30

Húsvéti tojások. Ez a húsvét más, mint a többi, más, mint amit megszokhattunk. Több az aggódás, a kétség bennünk, ami gondolkodásra, elcsendesedésre késztet.

(tovább…)

Dömsödi Teréz: Nagyi

2011 11 17

Kitti cseppet sem átlagos lány. Különösen az utóbbi fél évben változott sokat, a 17 éves csevegõ, életvidám tini, komor, befelé forduló hölggyé vált, szinte átmenet nélkül. Szülei már aggódni kezdtek. Édesanyja az egyik multinacionális cég helyi üzletét vezeti, édesapja pedig gyógyszerügynök, az élete nagy részét úton tölti. Sajnos nincs elég idejük arra, hogy megéljék, lányuk hogyan válik kész nõvé a szemük láttára. Erõszakos, kurta kérdéseikre, megjegyzéseikre rend szerint sértõdés, olykor veszekedés a válasz.

(tovább…)

Áldott ünnepeket kívánunk!

2010 12 25

Röviden szólva 2010 az alábbiak szerint jellemezhető, legalábbis én így látom: viharos, nyirkos, bizonytalan, baljós, veszteségekkel terhes… s még sorolhatnám a kedvezőnek aligha mondható jelzőket. Ám immár vége…

(tovább…)

Mire lenne jó a város katasztrófavédelmi alapja?

2010 07 15

Valós dátum: 2010. augusztus 15. A katasztrófák sokfélék lehetnek, a terror támadástól a természeti eseményeken át számtalan, ma még talán fel sem fogható dologgal számolhatunk.

(tovább…)

Dömsödi Teréz: Gyermekünnepre (2.)

2010 05 18

Ha ezerszer elhajtják szívedet, mert
bemosnak agyadba vad képeket, hogy
ne lásd, ne tudd, helyed hol leled:
Akkor is szüld meg a gyermeked!

(tovább…)